Vi gør kreative ideer til virklighed og oplevelser

Nordic Event Company producerer alle former for event og tema aktiviteter, legeland og mobile udstillinger i alle størrelser, med alt fra flotte kulisser til mekaniske dyr, figure, planter og dekorationer m.m. i et væld af temaer, og lige meget om du ønsker at dit næste tema skal hedde superhelte, cowboys, sørøvere, astronauter, prinsesser eller noget helt andet, -eller om du ønsker en udstilling med store mekaniske dinosaurer, vilde dyr, drager eller et nostaldigsk nisselandskab med bevægelig nisser og dyr så løser vi her enhver opgave. - Og har du ideen´.. så bringe den gerne til live.

Nordic Event Company forhandler og producere også et væld af firma, messe og event aktiviteter samt merchandise i enhver form, og er Nordens største producent af kvalitets lykkehjul, samt er specialist i både overførsels tatoveringer og maskot kostumer med forstøbte hoveder, produceret i de bedste materialer, samt kan også lave din maskot som både plys bamse, glasfiberfigur, fotostat, nøglering og meget mere, i den eller de størrelser du ønsker.

Nordic Event Company tilbyder også totalløsninger til børne klubber, brand promotion og udstillinger med eller uden aktiviteter, og producere kulisser og remedier på eget værksted, samt har egen division med lyd, lys, scener, telte og meget mere.

Nordic Event Company er også totalleverandør af musik, shows og underholdnings - af enhver art.. og lige meget om du skal bruge en konferencier, komikere, solo musikere, skotsk, irsk folkemusik, dansebands og orkestere, eller et af tidens aktuelle koncert navne, så har vores event team altid fingeren på pulsen, og ved hvad der er aktuelt og trækker folk til.