Vi gør kreative ideer til virklighed og oplevelser

Nordic Event Company producerer event og tema aktiviteter, legeland og mobile udstillinger med alt fra livagtige og flotte kulisser til mekaniske dyr, figurer og dekorationer i alverdens temaer. Lige meget om du ønsker at dit næste tema skal være med superhelte, cowboys, sørøvere, astronauter, prinsesser eller store dinosaurer, vilde dyr, drager eller et nisseland - så klarer vi denne opgave med sikker hånd.

Nordic Event Company forhandler også firma, messe og aktivitets merchandise. Derudover er vi nordens største producent af kvalitets lykkehjul, godkendte overførsels tatoveringer, maskot kostumer i verdens bedste kvalitet samt plys bamser i alle størrelser m.m.

Nordic Event Company tilbyder som de eneste i Norden totalløsninger inden for børne og familie klubber, brand promotion. Både inden- og udendørs tema produktioner med alt fra kulisser, lyd og lys, scener, telte og meget mere.

Nordic Event Company er ydermere også totalleverandør af musik, shows og underholdnings af enhver art, og lige meget om du skal bruge konferencier, komikere, solo musikere, skotsk, irsk folkemusik, dansebands og orkestere - eller måske et af tidens populære ungdoms eller koncertnavne, så har vi konstant fingeren på pulsen og ved hvad der er aktuelt på hitlister m.m. Og ved hvad der skal til for at skabe en god fest.