Vi gør kreative ideer til virklighed og oplevelser

Nordic Event Company producerer og forhandler alle former for event og tema aktiviteter, lige fra Gurli Gris event, til legeland og udstillinger i alle størrelser med alt fra mekaniske dyr til voksfigurer og superhelte. Og lige meget hvad du søger til dit næste event, så løser vi enhver opgave, lille som stor - Og har du ideen´.. så kan vi bringe den til live.

Nordic Event Company forhandler og producere alt til messe, firma og brand events, lige fra merchandise i enhver form, til kvalitets lykkehjul, glasfiber figurer, overførsels tatoveringer, bamser og maskot kostumer med mere, alt sammen produceret i de bedste materialer, da vi sætter kvalitet i højsædet.

Nordic Event Company har mere end 30 års erfaring i totalløsninger til børne klubber, brand promotion og udstillinger m.m. og sætter altid service og god vejledning først, og med fingeren konstant på pulsen, ved vi hvad der skal til for at dit event bliver en succes.

Har du spørgsmål eller ønsker yderlig information, tilbud eller priser så kontakt os uforpligtende, på enten e-mail eller på telefon nr. 71 74 74 34